پیش فاکتور دریافت فایل
نمونه سوالات آزمون آشپز ملل فنی و حرفه ای با جواب
10702
20,000 تومان
.zip
6,029 کیلوبایت
توضیحات:
سوالات آزمون آشپز ملل فنی و حرفه ای با جواب

تعداد سوالات: 165

فرمت: PDF

کلیه سوالات دارای پاسخ است.

بهترین و کاملترین منبع آزمون آشپز ملل فنی و حرفه ای با تضمین قبولی


نمونه سوالات آشپزی ملل فنی حرفه ای با جواب


برخی از سوالات:

مواد لازم برای تهیه خمیر کالزونه کدام است؟

الف) آب، آرد، بیکینگ پودر، نمک

ب) آرد، شیر، زرده تخم مرغ، نمک

ج) آرد، پودر خمیرترش، روغن مایع، نمک، شیر

د) آرد، شیر، تخم مرغ، روغن جامد، نمک

ماده پایه و اصلی تشکیل دهنده گریوی چیزی می باشد؟

الف) سس سفید

ب) عصاره گوشت

ج) آرد سفید گندم

د) سس یا رب گوجه فرنگی

وزن گوشت استیک در آشپزی بین المللی چه مقداری می باشد؟

الف) ۱۵۰ گرم

ب) ۱۸۰ گرم

ج) ۲۰۰ گرم

د) ۲۵۰ گرم

کدام ظرف زیر برای سرخ کردن استیک مناسب است؟

الف) ماهیتابه مسی

ب) ماهیتابه چدنی

ج) ماهیتابه تفلن

د) ماهیتابه آلمینیومی

سه ماده اصلی برای تهیه پیتزا را نام ببرید؟

الف) خمیر، روغن زینون، پنیر

ب) سبزیجات، گوشت و صیفی جات

ج) نان، پنیر، سبزیجات و صیفی جات

د) خمیری که با خمیرترش تهیه شده، سبزیجات، صیفی جات، پنیر

جهت بی استخوان کردن مرغ گالابتین ابتدا از کدام قسمت برش ایجاد می کنیم؟

الف) سینه

ب) کتف

ج) پشت و کمر

د) انتهای ران

جهت کشدار شدن پیتزا از چه نوع پنیری استفاده می شود؟

الف) گورا

ب) مازارلا

ج) بلوچیز

د) پارمسان

جهت طبخ اصل ژیگوی فرانسوی از کدام قسمت دام استفاده می شود؟

الف) ران گوساله

ب) ران گوسفند

ج) فیله گوساله

د) سر دست گوسفند


1403/2/6 - مارکت فایل