پیش فاکتور دریافت فایل
تاريخچه نوشيدن چاي و خواص آن
7483
2,000 تومان
.zip
24 کیلوبایت
توضیحات:
تاريخچه نوشيدن چاي و خواص آن
فرمت فایل : ورد- word
قابل ویرایش
تعداد صفحات : 7 صفحه
فهرست مطالب:
تاریخچه چای در ایران و جهان
روشهاي طبخ و نوشيدن چاي در بين ملل مختلف جهان
انگلستان
نيوزلند
استراليا
هلند
آمريكا
كانادا
شوروي
چين
ژاپن
هندوستان
بخشی از متن :
امروزه چاي پر مصرف ترين نوشيدني بعد از آب در جهان است و نوشيدن چاي سرد بهتر از نوشيدن چاي گرم است. چاي را بهتر است خالي و بدون افزودن شير يا آب ليمو بنوشيد چون اين مواد از خواص آن مي كاهد اگر چاي را با شكر يا قند بسيار كمي و یا بدون شکر و قند بنوشيد از زيانهاي مصرف مواد قندي در امان مي مانيد. چهار هزار سال پيش چيني ها چاي را كشف كردند و آن را به عنوان ماده دارويي مورد استفاده قرار دادند . چاي از اين سرزمين به ژاپن رفت و سپس در آسيا ، اروپا و ساير نقاط جهان اشاعه يافت .در تاريخ بسياري از كشورها ، از چاي همواره به عنوان يك نوشيدني با قدرت اعجاب انگيز ياد شده است. در حدود ۱۰۰۰ سال پيش راهبان بودايي چاي را در مراسم مذهبي مي نوشيدند و نوشيدن چاي باعث مي شد كه در تمام مدتي كه در تفكر هستند ، هوشيار باقي بمانند . امروزه مي دانيم كه اين خاصيت چاي ناشي از كا فئين موجود در آن مي باشد ( چاي تقريباً نصف قهوه كافئين دارد ) علاوه بر اين راهبان بودايي به خواص درماني چاي اعتقاد داشتند و همزمان با گسترش آيين بودا مصرف چاي نيز در نقاط مختلف جهان معمول شد هلند ي ها اولين كساني بودند كه در قرن هفدهم چاي را از چين به اروپا آوردند و در آن زمان چاي را در مغازه هاي عطاري كه شكل قديمي داروخانه هاي امروزي است مي فروختند. نيكلاس تولپ پزشك هلندي در مشاهدات پزشكي سال ۱۶۸۱ مي گويد افرادي كه مرتباً چاي مي نوشند از ابتلا به بيماريها در امان خواهند بود و طول عمرشان زياد مي شود البته اظهار نظرات متناقضي در اين باره ابراز شده است در قرن ۱۸ ملكه “آن ” چاي را به عنوان نوشيدني هميشگي خود براي صبحانه انتخاب كرد ، و بدين ترتيب مصرف چاي بار ديگر در ميان مردم افزايش يافت.
خواص چاي : گياه چاي درختچه اي است هميشه سبز كه اگر ، آن را آزاد و به حال خود بگذارند ، ارتفاع آن به ده متر مي رسد ولي نمونه هاي پرورش يافته ، از ۲متر تجاوز نمي كند . برگهاي چاي ، دم برگ كوتاهي دارند و اين برگها ظريف و نرم بوده و داراي كركهاي زرد ريز مي باشند . نوشيدن دم كرده اين برگها ي معطر( با اندكي تلخي ) مي تواند بسيار سريع ، احساس خستگي را كم كرده ، التهابهاي دروني را تسكين دهد ، با صاف كردن خون باعث تسريع حركات تنفسي شود . چاي همچنين چربي خون را كاهش مي دهد و آن را ضد عفوني مي كند و ميكروب هاي روده اي و دستگاه گوارش را از بين مي برد . نتايج اعلام شده در همايش علمي خاصيت چاي و سلامت انسان در چين ، با شركت ۱۵۰ دانشمند و آزمايشات انجام شده توسط دانسمندان هندي كه آخرين و جامع ترين تحقيقات در اين زمينه است مي گويد : چاي بهترين تنظيم كننده اعمال فيزيو لوژيك بدن است .
1403/9/3 - مارکت فایل